Dolar 45,2459
Euro 53,3084
Altın 6.851,18
BİST 15.040,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 18°C
Az Bulutlu
Ankara
18°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 21°C
Paz 22°C
Pts 22°C

BAKAN ÇİFTÇİ JANDARMAYA SESLENDİ : HİÇBİR GÖREV YÜK OLARAK GÖRÜLMEMELİ

İÇİŞLERİ Bakanı Mustafa Çiftçi, “Hepimiz bu aziz milletin evlatlarıyız. Bu devlete, bu millete karşı hizmet borcumuz var. Bu sebeple verilen hiçbir görev; yük ya da sıradan bir vazife olarak görülmemelidir” dedi.

BAKAN ÇİFTÇİ JANDARMAYA SESLENDİ : HİÇBİR GÖREV YÜK OLARAK GÖRÜLMEMELİ
7 Mayıs 2026 23:18
15

KAYNAK : DHA

İÇİŞLERİ Bakanı Mustafa Çiftçi, “Hepimiz bu aziz milletin evlatlarıyız. Bu devlete, bu millete karşı hizmet borcumuz var. Bu sebeple verilen hiçbir görev; yük ya da sıradan bir vazife olarak görülmemelidir” dedi.

İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı’ndaki ‘Geleneksel Çarşamba Konferansları’ programına katıldı. Programa ilişkin sanal medya hesabından açıklama yapan Bakan Çiftçi, “Geleceğin subay ve astsubay adaylarıyla bir araya geldik. Genç kardeşlerimize özellikle şunu ifade ettim; işimizi sevmeden, görevimize gönül vermeden ve aşkla bağlanmadan gerçek başarıya ulaşamayız. Hepimiz bu aziz milletin evlatlarıyız. Bu devlete, bu millete karşı hizmet borcumuz var. Bu sebeple verilen hiçbir görev; yük ya da sıradan bir vazife olarak görülmemelidir. Peygamber Ocağı olarak gördüğümüz bu şanlı çatı altında yetişen her bir kardeşimizin; görevini samimiyetle yerine getiren, emanete sadakat gösteren, ahlaktan, tevazudan ve vicdandan ayrılmayan bir anlayışla hareket edeceğine yürekten inanıyorum. Muhterem Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde; Türkiye Yüzyılı hedeflerimize, geleceğin subay ve astsubaylarıyla birlikte; adaletle, merhametle, aşkla ve milletimizin duasını kuşanarak yürümeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.