Dolar 49,5267
Euro 55,7803
Altın 6.664,70
BİST 11.735,40
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 11°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
11°C
Hafif Yağmurlu
Cts 12°C
Paz 12°C
Pts 14°C
Sal 17°C

TEMAD TİCARİ BİR İŞLETME DEĞİLDİR!

TEMAD TİCARİ BİR İŞLETME DEĞİLDİR!
11 Haziran 2017 12:00
424

 

TEMAD TİCARİ BİR İŞLETME DEĞİLDİR!

O Şube Olağanüstü Seçime Gidiyor….

 

 

 

TEMAD Balçova Şubesi Olağanüstü Seçime Gidiyor…

 

 

Daha geçen ay, 14 Mayıs 2017 tarihinde seçimlerin yapıldığı TEMAD Balçova Şubesinde, seçimlerin üzerinden bir ay bile geçmeden, Olağanüstü Seçim kararı alındığı öğrenildi.

 

 

TEMAD Balçova Eski Yönetim Kurulu Üyesi ve www.emekliassubaylar.org sitesinin yöneticilerinden Ersen Gürpınar, olağanüstü seçimi sosyal medya ve emekliassubaylar.org sitesindeki mesaj panosundan 10 Haziran 2017 tarihinde duyurdu.

 

 

 

 

 

PES24 İzmir Muhabirinin yaptığı araştırma sonucu;  TEMAD Balçova’da,  oyunlardan saat başı ücret talep edilen uygulamanın duyurulmasının ardından, üyeler arasında bu konuda oluşan rahatsızlığın gündeme geldiği öğrenildi.

 

 

 

 

 

TEMAD Balçova seçmilerinden sadece 4 gün sonra yapılan duyuruda; 19.05.2017 itibariyle, lokalimizdeki oyunlarda saat ücreti uygulaması başlamıştır. Sayın üyelerimize saygıyla duyurlur. “Balçova TEMAD Yönetim Kurulu” sözlerine yer verildi. 

 

 

 

 

 

 

 

Konu ile ilgili olarak bilgi veren kaynaklar, oyunlarda saat başı ücret uygulamasının başladığı gün,   yani cuma günü,  üyelerin yüzde 90’ının hemen TEMAD Balçova’nın yanında bulunan Öğretmenler Lokalini kullandığı açıkladı.

 

 

 TEMAD Lokalinde çay’ın 1 TL.,  Öğretmenler lokalinde ise 0,75 TL. olduğu, TEMAD Balçova’nın elektrik, kira vs giderlerinin olmamasına rağmen üye aidatlarının öğretmenlere göre daha yüksek olduğu bildirildi.

 

 

Üyeler tarafından;  Öğretmenler Lokalinin zarar etmediği, İzmir’de sadece Balçova TEMAD’ın lokalinin yönetim tarafından işletildiği, zarar ediyorsa, Öğretmenler ve diğer TEMAD Şubelerinde olduğu gibi dışarıdan profesyonel bir ekip tarafından işletilmesinin doğru olacağının  hususunun dillendirildiği öğrenildi.

 

 

 

Söz konusu uygulamadan ve diğer durumlardan rahatsızlıklarını ileten bazı üyelerin ise “ihraç ve üyelikten atılma” gibi söylemlere maruz kaldığı öğrenildi.

 

 

 

 

 Yaşanan bu durum üzerine, üyelerin 2 gün boyunca Öğretmenler Lokalini kullandığı ancak, Öğretmenler Lokali yetkililerinin ” kusura bakmayın,üzülüyorum ama ben sizi bizim derneğimize alamam, alırsam Kaymakamlığa şikayet edilmem söz konusu ” diyerek TEMAD üyelerini lokale almadığı bildirildi.

 

 

Öğretmenler lokaline alınmayan  üyelerin büyük çoğunluğu  yakında bulunan, Manzara Kahvesine, bir bölümünün de evlerine gittiği öğrenildi.

 

 

   

Yaşanan tüm bu olumsuzluklar üzerine, üyelerden emekli astsubay  İhsan KARDUMAN,   duyuru yazısının fotoğrafını bir dilekçe eşliğinde TEMAD Genel Merkezine gönderdiği, Genel Merkezden Başkan Yardımcısı Sıracettin ERDEM tarafından İhsan KARDUMAN’ın arandığı ve “yazının kaldırılması için Balçova Şube Başkanının arandığı ve şu anda yazının kaldırılmış olduğu” gelen bilgiler arasında.

 

 

 

Üyelerin,  TEMAD Balçova Şube Başkanı Servet ULUTAŞ’ın bazı söylem ve bu tip uygulamalarından rahatsız olması nedeniyle olağanüstü seçim kararının alındığı bildirildi.

 

 

Mevcut yönetim tarafından olağanüstü seçim için imza verenlere ulaşılarak imzalarının geri çekilmesi yönünde telkinlerin de yapılabileceği öğrenildi.

 

 

 

 

Ayrıca, bu gün yapılacak olan TEMAD İzmir İl Temsilciliği seçimleri nedeniyle, TEMAD Başkanı Ahmet KESER’in 3 gündür İzmir’de olduğu öğrenildi.

 

 

Konu hakkında bilgi veren kaynaklar, EKİM 2017 ayında yapılacak olan TEMAD Seçmilerinde aday olması kesin gözü ile bakılan KESER’in, delege sayısı fazla olan Antalya, İzmir gibi şubelerdeki seçimlere bizzat katıldığı,  delege sayısı az olan şube seçimlerine iştirak etmediği belirtti.

 

 

O DERNEK FETÖ’DEN KAPATILDI! TIKLAYINIZ….

 

 

PES24 ÖZEL HABER