Dolar 38,3002
Euro 43,5667
Altın 4.102,39
BİST 9.312,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Yağmurlu
Ankara
20°C
Yağmurlu
Per 13°C
Cum 16°C
Cts 17°C
Paz 15°C

OYAK’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!

OYAK’TAN SON DAKİKA AÇIKLAMASI!
26 Nisan 2022 11:20
12.592

OYAK’tan son dakika açıklaması. 

PES24.COM ÖZEL HABER / DEA

Ordu Yardımlaşma Kurumu (OYAK), kendi internet sitesi üzerinden yazılı açıklama yaprak üyelerini bilgilendirdi.

Yapılan açıklamada OYAK 62’nci Genel Kurulunun yapılacağı tarih, Emekli Maaş Sistemi (EMS)’ne  üye olanların maaş alacakları tarih ve diğer konularda bilgilendirme yapıldı.

İŞTE O AÇIKLAMA

OYAK 62’nci Olağan Genel Kurulu Hakkında Bilgilendirme
26 Nisan 2022

OYAK’ın 62’nci Olağan Genel Kurulu 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü toplanacak ve 2021 yılı kar payı kesinleştirilerek, alınan karar ve temenniler duyurulacaktır.

Görevde olan üyelerimizin 2021 yılı kar payı dâhil Emeklilik Yardımları ile Emekli Maaşı Sistemi üyelerimizin yeni dönem rezerv ve maaş bilgileri 14 Mayıs 2022 Cumartesi günü saat 18:30 itibarıyla OYAK Web Sitesi Online Üye Hizmetleri, OYAK Mobil Uygulaması’ndaki kişisel hesaplarınızda, Sesli Yanıt Sistemi’nde yayınlanacak ve SMS ile ayrıca bilgilendirme yapılacaktır.

2021 yılına ilişkin kâr payı alacağı olan emekli üyelerimiz ile Emekli Maaşı Sistemi’nden Çıkış/Pay Azaltımı yapacak üyelerimizin ödemeleri 24 Mayıs 2022 Salı günü OYAK’ta kayıtlı banka hesaplarına yapılacaktır. Ödeme bilgileri 23 Mayıs 2022 Pazartesi günü SMS ile iletilecektir.

Ayrıca;

2021 yılı içerisinde Emekli Maaşı Sistemi’ne giren ve maaş alma talebi olan üyelerimizin ilk maaşları,

Aylık Maaş Uygulamasında olup yeni dönemde maaş alma talebinde bulunan üyelerimizin ilk maaşları,

Sistem’de maaş ödemesi yapılmakta olan üyelerimizin yeni dönem maaşları,

Emekli Maaşı Bağlanması Hakkında Yönetmelik’in 15’inci maddesi uyarınca 17 Haziran 2022 Cuma günü ödenecektir.

Sistem’de maaş alıp almama kararı ile ilgili değişiklik yaparak maaş almama talebinde bulunan üyelerimizin halen almakta oldukları maaş tutarları 2022 Mayıs dönemi dahil ödenecek ve 2022 Haziran döneminden itibaren durdurulacaktır.

Mevcutta Üçer Aylık Maaş Uygulamasında olup maaş alan üyelerimizden Aylık Maaş Uygulamasına geçiş talebinde bulunan üyelerimizin aylık maaş ödemeleri 2022 Temmuz döneminden itibaren başlayacaktır.

Önemli Not: Kâr payı ya da Emekli Maaşı Sistemi’nde Çıkış Pay Azaltımı ödemesi olan üyelerimizin ödemelerini alabilmeleri için OYAK tanımlı T.İş Bankası ya da VakıfBank hesabının bulunması gerekmektedir. OYAK tanımlı hesabı olmayanların, belirtilen bankalardan birinde hesap açtırarak OYAK hesabı olarak tanımlatmaları önem arz etmektedir. Açılan hesapların OYAK’a bildirilmesi ilgili banka şubesi tarafından yapılmaktadır.