Beşiktaş, Milot Rahica transferinde sona yaklaştı
Beşiktaş, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen Milot Rashica için kulübü Norwich City ile resmi görüşmelere başladı.
Yaz transfer döneminde ezeli rakiplerine göre sessiz kalan Beşiktaş, yeni bir ismi kadrosuna katmaya hazırlanıyor.
Siyah-beyazlılar, geçtiğimiz sezon Galatasaray’da kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazanan Milot Rashica için kulübü Norwich City ile resmi görüşmelere başladı.
4 yıllık sözleşme imzalanacak
Sports Digitale’nin haberine göre; geçen sezon Galatasaray’da forma giyen Milot Rashica için Beşiktaş’ın devreye girdiği ve oyuncunun transferini tamamladığı belirtildi.
Siyah beyazlılar, Rashica’yı 5 milyon euro karşılığında kadrosuna kattı. Beşiktaş’ın Rashica ile de 4 yıllık sözleşme imzalayacağı ifade edildi.
30 maçta forma giydi
2022-23 sezonunda Galatasaray formasıyla Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda toplam 30 maça çıkan Milot Rashica, 6 gol 7 asistlik istatistik yakalamıştı.