KALP KRİZİ GEÇİREN ASTSUBAY KIDEMLİ BAŞÇAVUŞUMUZ HAYATINI KAYBETTİ!

Halkın gönlünde taht kuran Astsubay İzmir’de sonsuzluğa uğurlandı!
KAYNAK : YENİGÜN / Gizem Şen
Ankara’da geçirdiği kalp krizi sebebiyle yaşamını yitiren Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya memleketi İzmir’e defnedildi.
Halkın gönlünde taht kuran Astsubay İzmir’de sonsuzluğa uğurlandı!
Ankara’da bir süre önce geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren 44 yaşındaki Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya için duygu dolu bir veda gerçekleşti. Özkaya’nın cenazesi, memleketi Beydağ ilçesine getirilerek burada defnedildi.
Ankara’da Gerçekleşen Tören
Ankara’da hayatını kaybeden Astsubay Özkaya için ilk veda töreni düzenlendi. Ankara’daki törende, Özkaya’nın meslektaşları, dostları ve ailesi bir araya geldi. Kalp krizi sonucu kaybedilen genç astsubay için dualar edildi ve gözyaşları sel oldu.
Ankara’daki törenin ardından Özkaya’nın naaşı, İzmir’in Ödemiş ilçesine getirildi. Burada da Özkaya için duygusal anlar yaşandı. Özkaya’nın evinin önünde “helallik” alındı ve dualar okundu.
Cenaze Töreni ve Son Görev
Özkaya’nın cenazesi, Beydağ Merkez Camisi’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Askeri törenle götürülen cenaze, Beydağ’ın Küre Mahallesi’nde toprağa verildi.
Törene, Ödemiş Kaymakamı Fatih Aksoy, Kiraz Kaymakamı Onur Titiz, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Ödemiş İlçe Jandarma Komutanı Cihan Güntekin, Beydağ Emniyet Müdür Vekili Mustafa Kılıç, Beydağ İlçe Jandarma Komutanı Kıdemli Başçavuş Mesut Ertekin, Özkaya’nın ailesi ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Astsubay Kıdemli Başçavuş Abdullah Şener Özkaya’nın kaybı, hem Ankara’da hem de İzmir’de büyük bir üzüntü yarattı. Özkaya, meslektaşları ve sevenleri tarafından her zaman hatırlanacak.