Dolar 38,8330
Euro 43,8067
Altın 4.046,15
BİST 9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
21°C
Hafif Yağmurlu
Pts 21°C
Sal 22°C
Çar 22°C
Per 27°C

JANDARMA ASAYİŞ NOKTASININ AÇILIŞINI VALİ YAPTI!

JANDARMA ASAYİŞ NOKTASININ AÇILIŞINI VALİ YAPTI!
11 Temmuz 2023 08:00
1.271

Tekirdağ Valisi Çamlıkoy Tabiat Parkı’nda jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı
Kaynak: AA / Mesut Karaduman

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde bulunan Çamlıkoy Tabiat Parkında hizmet verecek olan jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı. Jandarma noktası emniyet ve asayişin temini ve vatandaşların huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için kuruldu. Vali Yıldırım, vatandaşların tabiat parkında huzur içerisinde dinlenebilmesi için uygun bir ortam oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti. Parkta, atlı jandarma, motosiklet ve trafik timlerinin görev yapacağını aktaran Yıldırım, ekiplerin insanların güvenliği için gece gündüz çalıştığını dile getirdi. Açılışın ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri asayiş noktasını gezdi. Açılışa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık ve jandarma personeli katıldı.

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, Saray ilçesinde bulunan Çamlıkoy Tabiat Parkında hizmet verecek olan jandarma asayiş noktasının açılışını yaptı.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, jandarma noktası emniyet ve asayişin temini ve vatandaşların huzur ve güven içerisinde vakit geçirebilmeleri için kuruldu.

Vali Yıldırım, vatandaşların tabiat parkında huzur içerisinde dinlenebilmesi için uygun bir ortam oluşturmaya gayret ettiklerini belirtti.

Parkta, atlı jandarma, motosiklet ve trafik timlerinin görev yapacağını aktaran Yıldırım, ekiplerin insanların güvenliği için gece gündüz çalıştığını dile getirdi.

Açılışın ardından Vali Yıldırım ve protokol üyeleri asayiş noktasını gezdi.

Açılışa, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Yenilmez, Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Ünal Bingül, Başsavcı Vekili Uğur Özcan, İl Jandarma Komutanı Albay Ahmet Çetin, İl Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Fındık, ve jandarma personeli katıldı.