Dolar 42,5291
Euro 49,5628
Altın 5.744,63
BİST 11.007,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 12°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
12°C
Hafif Yağmurlu
Paz 10°C
Pts 9°C
Sal 10°C
Çar 8°C

İL JANDARMANIN UYGULAMASINDA REKOR CEZA KESİLDİ!

İL JANDARMANIN UYGULAMASINDA REKOR CEZA KESİLDİ!
9 Ekim 2020 19:00
259

Son dakika haberi! Hatay’da 74 araç ve 44 motosiklete 68 bin TL ceza
 
Son dakika gelişmesine göre Hatay İl Jandarma Komutanlığına bağlı 107 ekip ile 455 personelin katılımıyla 59 noktada gerçekleşen uygulamada, 74 araç ile 44 motosiklete 68 bin TL cezai işlem uygulandı.

Alınan bilgiye göre, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Emrullah Büyük koordinesinde, 15 ilçede çalıntı motosikletlere yönelik kontrol ve bu güzergahlara açılan bulvar, cadde ve sokaklarda şüpheli şahıs ve araçlara yönelik yol uygulaması şeklinde bölgesel huzur ve güven uygulaması yapıldı. 4 bin 709 araç, 485 motosiklet kontrol edildi. 74 araç ile 44 motosiklete 68 bin TL cezai işlem uygulandı. Hacizli olarak aranan 5 araç ile çalıntı 4 motosiklet tespit edilerek yakalandı. 29 araç ile 13 motosiklet trafikten men edildi. 9 bin 386 şahıs sorgulanarak 32 kişi kişiye adliye idari işlem yapılırken 3 şahıs gözaltına alındı.

Uygulamada ayrıca 1 adet kuru sıkı tabanca, 5 gram eroin, 10 gram captagon ile 5 adet metamfetamin olduğu değerlendirilen uyuşturucu madde ele geçirildi.