Dolar 38,8618
Euro 43,6817
Altın 4.031,83
BİST 9.668,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Açık
Ankara
21°C
Açık
Sal 22°C
Çar 23°C
Per 26°C
Cum 27°C

GÖZYAŞI SEL OLDU!

GÖZYAŞI SEL OLDU!
15 Şubat 2017 17:13
97

 

Şehit Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan’ın cenazesi Samsun’da

 

 

Hatay’ın Dörtyol ilçesi kırsalında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Salih Kayan’ın naaşı Samsun’a getirildi. Şehidin hamile eşi ve annesi sinir krizleri geçirdi. Şehidin naaşını taşıyan uçakla Samsun’a gelen silah arkadaşları da bu sırada gözyaşlarına hakim olamadı.
 

 

 

Hatay’ın Amanos Dağları’nda PKK terör örgütüne yönelik yürütülen operasyonda çıkan çatışma şehit olan 26 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Salih Kayan’ın naaşı Adana’da düzenlenen askeri düzenin ardından Samsun-Çarşamba Havalimanında acılı bir şekilde karşılandı. 1 yıllık evli olan ve 6 aylık hamile olan eşi Büşra Kayan ile annesi Nariye Kayan ve şehidin kardeşleri cenazenin havalimanına inmesi ile sinir krizi geçirdiler.

 

 

Şehidin beraber görev yaptığı arkadaşları da aynı uçaktan inerken, gözyaşlarına hakim olamadılar. Birbirlerine sarılarak ağlayan görev arkadaşlarını diğer komutanlar teselli etti. Samsunlu şehidi karşılamaya Samsun Valisi İbrahim Şahin, AKP Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AKP Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel, İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve şehidin yakınları katıldı.

 

 

 

Jandarma Uzman Çavuş Kayan’ın babası Yaşar Kayan’ın 17 yıl önce vefat ettiği, kendisinin 5 kardeşten 4’üncüsü olduğu ifade edildi. Şehit Kayan’ın görev yerinin Ankara olduğu, geçici görevle Hatay’a gittiği ifade edildi. Şehidin naaşı düzenlenen törenin ardından defnedilmek üzere memleketi Ladik ilçesine doğru yola çıktı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ÇOK ACIDI MI BABA? TIKLAYINIZ…