Dolar 38,1008
Euro 43,4851
Altın 4.076,20
BİST 9.317,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Parçalı Bulutlu
Ankara
24°C
Parçalı Bulutlu
Cum 19°C
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 23°C

ÇEVİK KUVVETE SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ

ÇEVİK KUVVETE SALDIRI GÖRÜNTÜLERİ
3 Mart 2016 12:49
340

Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet’e saldırı!

 

 
Bayrampaşa’da Çevik Kuvvet’e saldırı!
 
 

 

Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü binasına bombalı ve silahlı saldırı gerçekleştirildi. Teröristler düzenlenen operasyonda öldürüldü.
 

Bayrampaşa’daki çevik kuvvet merkezine sabah saat 10:00 sıralarında silahlı ve el bombalı saldırı gerçekleştirildi. Saldırıyı gerçekleştiren iki kadın terörist daha sonra bölgedeki bir binaya saklandı. Yaklaşık 2 buçuk saat süren operasyonun ardından teröristler ölü ele geçirildi. Operasyonda bir polisin de hafif yaralandığı öğrenildi.

 

 

TAKSİYLE GELİP TARADILAR

 

Edinilen bilgiye göre; iki kadın teröristin bir ticari taksi ile Bayrampaşa’daki Çevik Kuvvet Şübe Müdürlüğü’ne geldiği ve beraberlerinde getirdikleri uzun namlulu silahlarla polise ateş açtıkları öğrenildi.

 

O esnada bina önünden geçmekte olan çevik kuvvet aracını da tarayan teröristlerin binaya el bombası da attıkları gözlendi.

 

BİR BİNAYA KAÇTILAR

 

Saldırı sonrası teröristler, olay yerine yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunan Gazi Sokak’taki bir binaya kaçtı. Güvenlik güçleri söz konusu binaya operasyon düzenledi. “Teslim ol” çağrısına ateş açarak karşılık veren teröristler, yaklaşık 2 buçuk saat süren operasyonun ardından ölü ele geçirildi.

 

 
İŞTE SALDIRIYA AİT GÖRÜNTÜLER: