Dolar 32,4507
Euro 34,7939
Altın 2.478,31
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 21°C
Az Bulutlu
Ankara
21°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 21°C
Pts 22°C

YAVUZ SELİM DEMİRAĞ’A ALÇAK SALDIRI!

YAVUZ SELİM DEMİRAĞ’A ALÇAK SALDIRI!
11 Mayıs 2019 01:07
155

Yavuz Selim Demirağ’a alçak saldırı! Sağlık durumu ciddiyetini koruyor…

Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Türkiyem TV program yapımcısı ve Yeniçağ Gazetesi yazarı Yavuz Selim Demirağ kimliği belirsiz kişiler tarafından saldırıya uğradı.

Gata’ya kaldırıldığı bilgisi paylaşılan Demirağ’ın sağlık durumu ciddiyetini koruyor.

Polis olayın faaillerini araştırıyor. 

Türkiyem TV’nin aktardığı habere göre; Demirağ’ın kızı 7 kişinin beyzbol sopalarıyla evinin önünde içeri girerken Demirağ’ın kafasına ve boynuna sopalarla saldırdıklarını, olayla ilgili araştırılan araç plakasının çalıntı çıktığını belirtti. 

Yavuz Selim Demirağ, hastanede müşahede altına alındı.

 

OLAY NASIL GERÇEKLEŞTİ

Yapılan canlı yayın sonrasında yazarımız Murat Ağırel tarafından evine bırakılan Yavuz Selim Demirağ, dakikalar sonra saldırıya uğradı.

Murat Ağırel, yaşananlara ilişkin şu açıklamayı yaptı: “Bugün Türkiyem TV’de beraber program yaptık Yavuz Selim Demirağ ile birlikte. Program çıkışı evine bıraktım. Sahte plakalı doblo markalı araç ile bizi takip etmişler .Sonrasında ben vedalaşıp ayrıldıktan 2-3 dakika sonra Yavuz ağabeye saldırmış alçaklar. Gata da yoğun bakımda ..” ifadelerini kullandı.

Ağırel, “Kendisini eve ben bırakmıştım. Benim arkamdan siyah bir Doblo durmuş ve Yavuz ağabeye saldırmışlar. Beni de takip etmişler. Daha sonra kızı, Yavuz ağabeyin saldırıya uğradığını öğrendim. Geri dönmemin doğru olmayacağını söylediler. Yavuz ağabeyin durumu iyiymiş.” dedi.

AKŞENER’DEN AÇIKLAMA

Gazetemiz yazarı Demirağ’ın evinin önünde saldırıya uğramasına tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Alçak saldırıyı kınıyorum” dedi.

Yavuz Selim Demirağ’a saldırıya çok sert tepki gösteren İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ’a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum” ifadelerini kullandı.

Twitter hesabı üzerinden tepkisini dile getiren Akşener, “Yeniçağ Gazetesi yazarı değerli kardeşim Yavuz Selim Demirağ’a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Bu yapılan alçak saldırı basın özgürlüğüne ve fikir hürriyetimize yapılmıştır. Bunlar bizi yıldıramaz, yıldıramayacak!” dedi.