Dolar 32,4204
Euro 34,4252
Altın 2.489,42
BİST 9.679,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 26°C
Az Bulutlu
Ankara
26°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 16°C

TÜRK BAYRAĞINI ÖPEREK EVET DEDİLER

TÜRK BAYRAĞINI ÖPEREK EVET  DEDİLER
22 Şubat 2020 18:02
735

Nikahta türk bayrağını öperek, ‘evet’ dediler

Nikahta Türk bayrağını öperek, ‘evet’ dedilerTÜRK Silahlı Kuvvetleri’nde görevli Abdulkadir Küsen (25), Aslıhan Ensaroğlu (21) ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlendi.

TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nde görevli Abdulkadir Küsen (25), Aslıhan Ensaroğlu (21) ile 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlendi. Ensaroğlu ve Küsen çifti, nikahı kıyan Belediye Başkanı Muhammet Sunar’ın hediye ettiği Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağını öperek ‘evet’ dedi.

Sosyal medyadan 1.5 yıl önce tanıştığı Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ile hayatını birleştiren Aslıhan Ensaroğlu, nikahta eşine üniforma sürprizi yaptı. Nikaha eşi gibi askeri üniforma giyerek katılan Aslıhan Ensaroğlu, böylesine kutsal bir kıyafeti hayatının en güzel gününde giyinmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Evliliklerinin tesadüfen 14 Şubat’a denk geldiğini vurgulayan Aslıhan Ensaroğlu, “Eşimin nikaha askeri üniforma ile katılacağını öğrenince ben de ona eşli etmek için askeri üniforma giydim. Çok mutluyum. Allah askerimizi, polisimizi, vatanımızı korusun. Böylesine kutsal bir kıyafeti giymenin gururu içindeyim” diye konuştu.

Bir çağrı merkezinde çalışan eşini nikah salonunda askeri üniforma ile görünce şaşırdığını söyleyen Jandarma Uzman Çavuş Abdulkadir Küsen ise, “Bana güzel bir sürpriz oldu. Eşime askeri kıyafet çok yakıştı. Çorumluyum, Şırnak’ta görev yapıyorum. 2 yıllık askerim. 14 Şubat’ta dünya evine girmemiz de anlamlı oldu” dedi.

Nikahını kıyan merkez Palandöken Belediye Başkanı Muhammet Sunar, bir ömür boyu mutluluk dilediği genç çifte hediye olarak Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağı hediye etti.