Dolar 32,3620
Euro 34,9560
Altın 2.324,87
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

SÖZ. ER İLE ANNE VE BABASI TOPRAĞA VERİLDİ!

SÖZ. ER İLE ANNE VE BABASI TOPRAĞA VERİLDİ!
29 Ocak 2017 00:37
228

Piyade Söz. Er  Uzel, Anne Ve Babasıyla Toprağa Verildi
 

 

 

Tokat’ın Turhal ilçesinde dün geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Uzel ile babası Adil ve annesi Neriman Uzel, memleketi Yozgat’ın Akdağmadeni ilçesine bağlı Davutlu Köyünde toprağa verildi.

 

Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Uzel ile babası ve annesi için cuma namazı sonrası köy mezarlığı yanındaki meydanda cenaze töreni düzenlendi. Köy imamı tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Uzel ile anne ve babası köy mezarlığında yan yana toprağa verildi.

 

 

Cenaze namazına Uzel’in yakınları, mesai arkadaşları, Akdağmadeni Kaymakamı Hakan Ezgi, Askerlik Şube Başkanı Teğmen Nusret Yılmaz, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Astsubay Başçavuş Tarık Lök ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Bitlis Tatvan Komando Tugay Komutanlığı emrinde görevli Piyade Sözleşmeli Er Muhammet Uzel’in, bir gün önce söz kestikleri ve yüzük alışverişi için Amasya’ya gittikleri öğrenildi.

 

 

İZNE GİDEN UZMAN ONBAŞI AĞIR YARALANDI! TIKLAYINIZ…