Dolar 32,3653
Euro 34,9637
Altın 2.325,37
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

SON YILLARIN EN İĞRENÇ HABERİ!

SON YILLARIN EN İĞRENÇ HABERİ!
6 Mart 2016 23:29
162

Antalya’da öz kızına tecavüz eden babaya 42 yıl hapis verilmiş, kızından olan çocukları canlı canlı boş araziye atarak  öldürme suçuna iştirak eden anne ise firar etmişti. 

 

SON YILLARIN EN İĞRENÇ OLAYI!

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde öz kızı H.E.’ye (21) 13 yaşından itibaren 6 yıl boyunca tecavüz ettiği iddiasıyla yargılanan Ekrem E. (47), 42 yıl hapse mahkum edilmişti. 
 

Sanığın cezasında takdir indirimi yapmayan mahkeme, kararı oy birliğiyle aldı.Kepez İlçesi Habipler Mahallesi 5642 Sokak’ta oturan, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E., iddiaya göre zihinsel engelli kızı H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz etti. 2008 yılında babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.’nin, bu tecavüzlerden 2012 ve 2014 yılında doğan biri erkek 2 bebeğin de, canlı canlı boş araziye atılarak ölüme terk edildiği iddia edildi. 

Olay, komşusunun polise ihbarıyla ortaya çıktı. Eve baskın yapan polis, Ekrem E. ve aynı yaştaki eşi Cemile E.’yi gözaltına aldı. Ekrem E. tutuklanırken, eşi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. H.E. ile kızkardeşi A.E. (13) ve erkek kardeşi A.E. (10), Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü korumasına alındı.

 

Evin büyük oğlu M.E.’nin (22) bir suçtan dolayı cezaevinde olduğu kaydedildi.Öz kızına ‘nitelikli cinsel saldırı’ suçundan Antalya 5’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanan Ekrem E. ve ‘suçu bildirmeme’ iddiasıyla 1 yıla kadar hapis istemiyle tutuksuz yargılanan eşi Cemile E. hakkında, doğan bebekleri öldürdükleri gerekçesiyle ‘nitelikli şekilde kasten öldürme’ suçundan ikinci bir dava açıldı. 

YAYIN YASAĞI İSTEDİ

Davanın karar duruşmasına Ekrem E. katılırken, mağdure H.E. ile doğan bebekleri öldürmekten açılan dava nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkartılan annesi Cemile E. katılmadı. Duruşmada son sözü sorulan Ekrem E., kızına tecavüz etmediğini savundu.

 

Polis merkezinde kendisine baskı yapıldığını, bu nedenle suçlamaları kabul etmek zorunda kaldığını iddia eden Ekrem E., beraatını talep etti. Mahkemeye kendi el yazısıyla 4 sayfalık savunmasını içeren dilekçe sunan Ekrem E., can güvenliğini gerekçe göstererek davaya yayın yasağı konulmasını talep etti. Sanığın bu talebi kabul edilmedi.

‘EN AĞIR CEZAYLA CEZALANDIRILMALI’

H.E.’nin avukatı Serap Ertuğrul ise müvekkilinin 13- 14 yaşından itibaren babasının cinsel istismarına maruz kaldığını söyledi. Bu göz önüne alınarak sanığın en ağır şekilde cezalandırılmasını isteyen Ertuğrul, bu eylemlere mağdurenin annesi Cemile E.nin de yardım ve katılımının söz konusu olduğunu ileri sürdü. Avukat Ertuğrul, Cemile E.’nin de aynı suçtan cezalandırılmasını talep etti.

CEZAYI 2 KEZ ARTIRDI

 

Mahkeme, Ekrem E.’yicinsel saldırı suçundan önce 16 yıl hapis cezasına mahkum etti. Sanık bu eylemi kendi kızına karşı işlediği için cezayı yarı oranında artıran mahkeme, 24 yıla çıkardı. Aynı suçun değişik zamanlarda birden fazla işlendiği gerekçesiyle mahkeme cezada dörtte üç oranında artırıma giderek, Ekrem E.’nin 42 yıl hapsine karar verdi. Mahkeme suçun işleniş şekli, sanığın dosyaya yansıyan kişiliği ve olayla ilgili pişmanlık duymadığının anlaşıldığına da kanaat getirerek cezada takdir indirimi yapmadı.

 

 

Kocasının, kızına karşı cinsel saldırı suçunu bildirmediği gerekçesiyle anne Cemile E.’ye ceza verilmesine yer olmadığına karar veren mahkeme, cinsel saldırı suçuna iştirak edip etmediği konusunda gereğinin yapılması için Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunulmasına karar vermişti.

 

FİRAİR ANNE  YAKALANDI!

Antalya’nın Kepez İlçesi’nde öz kızı H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz eden baba tutuklandı. Kızının bebeklerini eşiyle birlikte canlı canlı gömdüğü iddia edilen anne ise nitelikli adam öldürme suçuna karıştığı sebebiyle 2 defa müebbet hapis cezasına çarptırıldı
 

Zihinsel engelli kızına tecavüz eden kocasından hamile kalan kızının bebeklerini boş araziye atarak nitelikli adam öldürme suçuna karıştığı sebebiyle 2 defa müebbet hapis cezasına çarptırılan ve firari olarak aranan Cemile E., memleketi Konya’nın Akşehir ilçesinde jandarma tarafından yakalandı

Olay, geçtiğimiz Temmuz ayında Antalya’nın Kepez ilçesinde meydana gelmişti. İddiaya göre, inşaatlarda boyacılık yapan 4 çocuk babası Ekrem E. zihinsel engelli kızı H.E.’ye 6 yıl boyunca tecavüz etti.

2008 yılında babasından hamile kalarak düşük yapan H.E.’nin, bu tecavüzlerden 2012 ve 2014 yılında doğan biri erkek 2 bebeğinin canlı canlı boş araziye atılarak ölüme terk edildiği iddia edildi.

 

KONYA AKŞEHİR’DE YAKALANDI! 

Firari olan ve her yerde aranan Cemile E. de, memleketi olan Konya’nın Akşehir ilçesi Doğrugöz Mahallesi’nde bir akrabasının evinde Akşehir İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yakalandı.

Gözaltına alınan Cemile E., çıkarıldığı savcılıkta hakkında kesinleşmiş iki sefer müebbet hapis cezası olması sebebiyle tutuklanarak Akşehir Cezaevi’ne gönderildi.