Dolar 32,5188
Euro 34,7220
Altın 2.497,58
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 17°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

MAHKUMU HASTANEDEN BÖYLE KAÇIRDILAR!

MAHKUMU  HASTANEDEN BÖYLE KAÇIRDILAR!
4 Temmuz 2016 21:15
72

 

Mahkumu hastaneden böyle kaçırdılar

Kocaeli Kandıra Cezaevi’nde yatan ve hakkında ağırlaştırılmış müebbet cezası bulunan suç örgütü lideri Arif Ötleş’in hastaneden firar etme anı kameralara saniye saniye yansıdı.

Ankara’da ismi cinayet, uyuşturucu gibi birçok suça karışan ve polis tarafından yapılan operasyon ile yakalanan Arif Ötleş, hakkında verilen ağırlaştırılmış müebbet cezasını çekmek üzere Kandıra Cezaevi’ne gönderildi. Daha önce de firar etme girişiminde bulunan Arif Ötleş, 3 gün önce tedavi için hastaneye getirildi.

,

HASTA NUMARASI YAPTILAR

Bu sırada Ötleş’in adamları da hasta numarası yaparak koridorda beklemeye başladı. İlk yaşanan arbedenin ardından silahlı şahıslar bir anda askerlere saldırdı. Askerler ne olduğunu anlayamazken kalabalık grubun çıkardığı arbededen faydalanan Arif Ötleş, pencereden atlayarak kaçtı.

 

Yaşananlar ise hastanenin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı. Arif Ötleş’in adamlarının hastane koridorlarında bekledikleri, gelen işaret ile hepsinin askerlere ve görevlilere saldırdığı görülüyor.

 

Kocaeli İl Jandarma Komutanlığı’nda görev yapan bir asker yaralanıp yere düşerken, rütbeli personelin ise sonradan gelerek olayı anlamaya çalıştığı görülüyor. Olaya karıştığı tespit edilen zanlılardan 3’ü Kocaeli’de yakalandı. Arif Ötleş ve ona yardım eden 4 şüpheli ise Sakarya’nın Hendek ilçesinde gözaltına alındı.