Dolar 32,5659
Euro 34,7746
Altın 2.492,39
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 22°C
Az Bulutlu
Ankara
22°C
Az Bulutlu
Cum 20°C
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 24°C

KAYMAKAMDAN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET

KAYMAKAMDAN İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI VE İLÇE EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNE ZİYARET
23 Aralık 2020 07:06
235

Kaymakam Yelek’ten İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na ziyaret
21.12.2020 18:13 | Son Güncelleme: 21.12.2020 23:10
 
Hizan Kaymakamı Muhammed İkbal Yelek, İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret etti.

İlk ziyaretini İlçe Emniyet Amirliği’ne yapan Kaymakam Yelek, İlçe Emniyet Amiri V. Komiser Yasin Yılmaz ve polis memurları tarafından karşılandı. İlçenin genel asayiş durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Yelek, polis memurları ile bir süre sohbet etti. Daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı’nı ziyaret eden Kaymakam Yelek, burada da İlçe Jandarma Komutanı V. Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Yusuf Başaran ve jandarma personeli tarafından karşılandı. İlçe Jandarma Komutanlığı çevresinde yapılan çalışmaları inceleyen Kaymakam Yelek, jandarma personeli ile sohbet etti.

Vatandaşlara daha iyi ve kaliteli hizmet için zaman zaman kamu kurumları ve personellerini ziyaret ettiğini dile getiren Kaymakam Muhammed İkbal Yelek, personelin sorun ve taleplerini dinlemesinin ardından başarı ve kolaylıklar dileyerek ziyaretini sonlandırdı.