Dolar 32,5854
Euro 34,7959
Altın 2.511,26
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 19°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
19°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 19°C
Pts 24°C
Sal 28°C

EMUZDER BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!

EMUZDER BAŞKANINDAN AÇIKLAMA!
19 Ağustos 2016 15:21
248

 

 

Emekli Uzmanlar Derneği Genel Başkanı Esef MERDOĞLU’ndan önemli açıklama. 

 

 

EMUZDER Başkanı Esef MERDOĞLU, EMUZDER’in kapatıldığı yönünde bazı sitelerde iddialar bulunulması üzerine, sosyal medya hesabı facebook üzerinden, oldukça sert  açıklamalarda bulundu. 

 

 

MERDOĞLU oldukça sert bir dil kullandığı açıklamasında, “Konuyla ilgili asılsız iddialarda bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaklarını” açıkladı. 

 

 

EMUZDER Başkanı yaptığı açıklamada,  “Alınlarının açık, başlarının dik olduğunu, dün de, bu gün de devletin ve demokrasinin yanında olduklarını, dernek faaliyetlerinin maalesef uzman erbaş camiası içinden çıkan bazı kişilerce yapılan şikayetler nedeni ile  OHAL kapsamında 3 ay süre ile geçici olarak durdurulduğunu, derneğin herhangi bir şekilde kapanmasının söz konusu olmadığını belirtti. 

 

 

 

İŞTE O AÇIKLAMA!  

 

 

Esef MERDOĞLU:   EMUZDER kapanmadı. 

 

Alnımız açık, başımız hep dik. Zil takıp oynayan alçaklara asla cevap vermeyeceğiz, işimizi yapacağız. Dün de demokrasimizin, devletimizin yanındaydık, bu gün de… Ebediyete kadar da öyle olacak.

Not: bu çirkin durum, yine kendi camiamız içerisinden çıkmış, bir elin parmakları kadar bir kaç alçağın şikayetinden kaynaklanmıştır. 
Ayrıca çeşitli sitelerde, bu konuyla ilgili asılsız iddialarda bulunan kişiler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır.

 

 

 

 

EMUZDER KAPATILAN DERNEKLER İÇİNDE YOK! 

 

 

23 Temmuz 2016 tarihli  ve  29779 Sayılı Resmî Gazete yayınlanan    667 SAYILI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAME ile kapatılan dernekler içinde EMUZDER bulunmamaktadır. 

 

 

667 SAYILI KHK İLE KAPATILAN, DERNEK, VAKIF VE  ÖZEL OKULLARIN LİSTESİNİ GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ….

 

KAPATILAN VAKIF VE DERNEKLERİN LİSTESİNİ ULKUSAL BASINDA GÖRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…