Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 17°C
Az Bulutlu
Ankara
17°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 24°C
Sal 28°C
Çar 24°C

1 DOKTOR 3 HEMŞİREYE PKK GÖZALTISI VE…

1 DOKTOR 3 HEMŞİREYE PKK GÖZALTISI  VE…
6 Ağustos 2019 08:02
148

‘1 doktor ile 3 hemşir’e PKK gözaltısı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terör örgütü PKK ile bağlantıları olduğu iddiasıyla 1 doktor, 3 hemşir ve 1 sivil gözaltına alındı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde terörle mücadele ekipleri, PKK terör örgütü ile bağlantılı olduğu ileri sürülen şahısların adreslerine sabah saatlerinde operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyonda özel bir sağlık merkezinde çalışan doktor N.S., hemşirler Ş.E., A.K., A.T. ve ismi öğrenilmeyen bir sivil gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

 

PKK’lı teröristleri tedavi eden 1’i doktor, 3 sağlıkçıya gözaltı

ŞIRNAK’ın Cizre ilçesinde hendek ve barikat eylemleri sırasında yaralanan PKK’lı teröristleri, çalıştıkları özel sağlık kuruluşunda tedavi ettikleri öne sürülen 1 doktor ve 3 erkek hemşire gözaltına alındı.

Cizre Cumhuriyet Başsavcılığı’nca yürütülen terör soruşturması kapsamında Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, PKK ile bağlantılı olan kişilerin yakalanmasına yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda özel sağlık kuruluşunda çalışan doktor N.S. ile erkek hemşirlereler Ş.E., A.K. ve A.T. gözaltına alındı. 

Şüphelilerin, 2015- 2016 yıllarında Cizre ilçesindeki hendek ve barikat eylemleri sırasında güvenlik güçlerince düzenlenen operasyonlarda yaralanan PKK’lı teröristleri, çalıştıkları sağlık kuruluşunda tedavi ettikleri belirtildi.

Şüphelilerin emniyetteki sorgularının sürdüğü bildirildi.

 

TUTUKLANDILAR

Şırnak’ta 1 doktor ve 3 sağlık görevlisi tutuklandı

Cizre ilçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 doktor ve 3 sağlık görevlisi tutuklandı

Şırnak’ın Cizre ilçesinde düzenlenen terör operasyonunda gözaltına alınan 1 doktor ve 3 sağlık personeli tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, 2 Temmuz’da İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan; özel bir hastanede görev yaptıkları öğrenilen doktor N.S. ile sağlık görevlisi Ş.E, A.K. ve A.T’nin emniyetteki işlemleri tamamlandı.

Adliyeye çıkarılan şüphelilerin, nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince “silahlı terör örgütüne üye olmak” suçundan tutuklanmasına karar verildi.