Dolar 32,3639
Euro 34,9576
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

CUMHURBAŞKANINDAN OPERASYON AÇIKLAMASI!

CUMHURBAŞKANINDAN OPERASYON AÇIKLAMASI!
25 Mart 2018 20:26
143

Son dakika… Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan operasyon mesajı…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “İnşallah kısa sürede Tel Rıfat’ı da kontrol altına alarak bu harekâtı sonuca ulaştıracağız” dedi. Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikâyetler aldığını da belirten Erdoğan şöyle konuştu: “Sorumluluk almaktan çekinen, projeleri üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok. Versin istifasını, çeksin gitsin.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Trabzon AK Parti İl Kongresi’nde konuşuyor. Erdoğan’ın konuşmasından satırbaşları şöyle: 

Bundan tam 9 yıl önce bugün Türkiye çok büyük bir yürek acısı yaşadı. Muhsin Yazıcıoğlu kardeşimizi şahadetinin 9. yıldönümünde rahmetle yâd ediyorum. Şayet kendisi yaşasaydı 15 Temmuz’da ve sınır ötesi operasyonlarımız başta olmak üzere son yıllarda attığımız tüm adımlarda yanımızda olur, omuz omuza mücadele ederdi. Gerçi onun varisi durumundaki arkadaşlarımız da bizimle beraber yürüyorlar sağ olsunlar, var olsunlar. Benim tanıdığım Muhsin Yazıcıoğlu vatan âşığı biriydi. Böyle bir insan hayatta olsa eminin 15 Temmuz’da darbecilere karşı bizimle omuz omuza mücadele ederdi. Eminim Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı harekâtlarında bizim gibi aynı heyecanı duyardı.Yokluğunu, boşluğunu tekrar tekrar hissettiğimiz rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu kardeşime Rabbimden bir kez daha rahmet diliyorum.”

‘VERSİN İSTİFASINI, ÇEKSİN GİTSİN’

Son zamanlarda bürokrasinin ağır işlediğine dair şikâyetler alıyorum. Sorumluluk almaktan çekinen, projeleri üretmekte yetersiz kalan hiçbir bürokrat bulunduğu makamı fuzuli yere işgal etmesin. Bunun affı yok. Versin istifasını, çeksin gitsin. Bizim işimiz var, yapacağımız çok şey var.

Kimsenin yokluğu bu ülkede herhangi bir eksikliği ortaya çıkarmaz.

Bu millete hizmet edecek çok yetişmiş insanımız var. Türkiye’nin kaybedeceği tek bir saniyesi bile yoktur.

Cumhurbaşkanı Erdoğandan Cumhur İttifakı için önemli mesaj
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘Cumhur İttifakı’ için önemli mesaj

‘ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 3747’

Buraya gelirken son durum nedir öğreneyim dedim, son durumu aldım, bugün itibarıyla etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 3747…

Hem Afrin hem de Irak. Her iki tarafta da bu devam ediyor.

TEL RIFAT MESAJI 

İnşallah kısa sürede Tel Rıfat’ı da kontrol altına alarak bu harekatı sonuca ulaştıracağız.

Terör örgütünün Münbiç’e ilk geldiği yıl, sayın Obama döneminde her seviyede verilen sözler vardı. Yönetim değişmiş olabilir ama devlette devamlılık esastır. Bunun için ABD’nin bir an önce Münbiç’in denetimini terör örgütünden alıp bölgenin gerçek sahiplerine devretmesi lazım. Biz elbette müttefiklerimize silah doğrultmayız ama gördüğümüz teröristleri de affetmez indiririz.