Dolar 32,4875
Euro 34,8059
Altın 2.475,51
BİST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 24°C
Az Bulutlu
Ankara
24°C
Az Bulutlu
Per 21°C
Cum 21°C
Cts 18°C
Paz 21°C

ÇAV BELLAYA SİNİRLENİP HAVAYA ATEŞ AÇAN 2 BEKÇİYE ŞOK!

ÇAV BELLAYA SİNİRLENİP HAVAYA ATEŞ AÇAN 2 BEKÇİYE ŞOK!
17 Temmuz 2019 09:05
189

Çav bellaya sinirlenip havaya ateş açan bekçiler açığa alındı

İstanbul Beşiktaş’ta, eğlenmek için lüks bara giden 2 gece bekçisi, ‘Çav Bella’ şarkısının çalınmasına öfkelenip havaya ateş edince açığa alındı.

Sabah’ın haberine göre; Sultangazi İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde görev yapan gece bekçileri M.Ö.A ve T.K., yanlarına arkadaşları M.C.’yi de alarak geçtiğimiz pazar akşamı Bebek sahilindeki lüks bir bara gitti. Barda ilerleyen saatlerde Çav Bella şarkısı çalmaya başladı.

AÇIĞA ALINDILAR

Şarkının çalınmasından rahatsızlık duyan ve öfkelenen bekçiler bar yetkilisi A.C. ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında 2 bekçi, beylik tabancalarını çıkartarak birer el ateş etti. Barda büyük bir heyecan ve korkuya neden olan bekçiler ve arkadaşları gözaltına alındı. Bekçiler ve arkadaşları M.C, haklarında yapılan adli işlemin ardından serbest bırakıldı. Ancak bekçiler, haklarında başlatılan idari soruşturma kapsamında açığa alındı.

 

***

 

Görevi kötüye kullanan polislerden 3’ü tutuklandı

Öte yandan Mersin’de yakaladıkları kaçak sigaralara işlem yapmadan başkalarına sattıkları tespit edilen polislerden 3’ü, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, kentte görev yapan 2 polis memurunun merkez Akdeniz ilçesinde kaçakçılık faaliyetinde bulunan birçok kişiyle irtibatlı oldukları, bu kişilerle birlikte hareket ederek kaçak sigara suçlarına iştirak ettikleri bilgisine ulaşıldı. Görev yaptıkları esnada yakaladıkları kaçakçılık suçlularına adli işlem uygulamadıkları tespit edilen polislerin, bu şahıslardan ele geçirdikleri kaçak sigaraları para karşılığında irtibatta oldukları kişilere satarak haksız menfaat sağladıkları öğrenildi.

Bunun üzerine soruşturma başlatan Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı, belirlenen zanlılarla ilgili fiziki ve teknik takip başlattı. Yapılan çalışmalar sonucunda şahısların istinat edilen suçları işledikleri tespit edildi. Şüphelilerin yakalanması için operasyon düzenleyen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, 5’i polis 6 şahsı gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 3 polis, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 2’si polis 3 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.