Dolar 32,3577
Euro 34,9584
Altın 2.325,14
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

TABUR KOMUTANI ACI HABERİ VEREMEDİ! KAYINBİRADERİ UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİNİ KATLETTİ…

TABUR KOMUTANI ACI HABERİ VEREMEDİ! KAYINBİRADERİ UZMAN ÇAVUŞ VE EŞİNİ KATLETTİ…
19 Kasım 2019 08:02
474

Polis kayınbiraderinin öldürdüğü uzman çavuş ve eşi ayrı yerlerde defnedilecek

Isparta’da çocuklarının gözü önünde polis kayınbiraderi tarafından vurulan uzman çavuş ve eşinin cenazeleri morgdan alındı. Uzman çavuş ve eşinin cenazesi farklı yerlerde toprağa verilecek.
 

Isparta’da çocuklarının gözleri önünde polis kayınbiraderi tarafından vurularak öldürülen Uzman Çavuş Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk’ün cenazeleri yakınları tarafından morgdan alındı. Erkan Öztürk Malatya’da, Ebru Öztürk ise Osmaniye’de toprağa verilecek. Polis, adı açıklanmayan saldırganın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

POLİS KAYINBİRADERİ DEHŞET SAÇTI

Davraz Mahallesi 3977 Sokak’taki 5 katlı apartmanın birinci katındaki dairede oturan Isparta Terörizmle Mücadele Eğitim ve Tatbikat Merkezi’nde görevli uzman çavuş Erkan Öztürk, dün saat 09.00 sıralarında evine gelen polis kayınbiraderi ile tartışmaya başladı. Ebru Öztürk’ün de karıştığı tartışma, büyüdü.

Adı açıklanmayan polis, tabancasını çekip, ablası ile eniştesine art arda ateş etti. Silah sesini duyan bina sakinleri, polise haber verdi. Eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Öztürk çiftinin cansız bedenlerini buldu. Yapılan incelemenin ardından çiftin cenazesi, otopsi için morga götürüldü. Çiftin, olay sırasında evde bulunan biri 3, diğeri 6 yaşında olan 2 çocuğu koruma altına alındı.

CENAZELER MORGDAN ALINDI

Uzman Çavuş Erkan Öztürk ile eşi Ebru Öztürk’ün cenazeleri, Süleyman Demirel Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi morgundaki otopsinin ardından yakınlarına teslim edildi. Erkan Öztürk’ün cenazesi, dün gece, toprağa verilmek üzere memleketi Malatya’ya, eşi Ebru Öztürk’ün cenazesi ise bu sabah Osmaniye’ye gönderildi. Diğer yandan polis, olaydan sonra kaçan polisin yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Polis kayınbiraderinin öldürdüğü uzman çavuş ve eşi ayrı yerlerde defnedilecek

ŞÜPHELİ POLİSMİŞ

Ebru ve Erkan Öztürk çiftini öldüren şüphelinin polis olduğu da öğrenildi. Olaydan sonra kaçan şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmaların halen devam ettiği bildirildi.

Öte yandan çiftin çocuklarının 3 yaşında erkek, 6 yaşında kız olduğu belirtildi.

‘EN UYUMLU AİLE SEÇİMİ YAPILSA, ONLAR DİYEBİLİRDİK’

Uzman çavuş Erkan Öztürk ve eşi Ebru Öztürk’ün tabancayla vurularak öldürüldüğü apartmanın yöneticisi Halil İbrahim Tortop, “Sitemizde 4- 5 senedir kalıyorlardı. Beyefendi bazı yaşlı kimselerin elinde gördüğü eşyayı tutup, merdivenden çıkarırdı. Bu derece sosyal bir arkadaştı. Apartmanımızda en uyumlu aile seçimi yapılsa onlar diyebilirdik. Yani öyle birbirine sorunsuz gün geçiriyorlardı. Geçen senelerde Suriye’ye göreve gitti, sağ salim döndü. Ne yazık ki; talihsiz şekilde sonlandı. Kendisi ‘kayınbiraderimi eve getireceğim’ demiş. Son derece uyumlu davranırlardı. Tatlı ve güleç yüzlü biriydi. Çocuklarına son derece düşkün bir aileydi. Araba tutkunuydu. Yeni araba alırdı. Çocuklarını gezdirirdi. Allah rahmet eylesin. Bizim için de üzüntü kaynağı oldu” dedi.

TABUR KOMUTANI ACI HABERİ VEREMEDİ

Olay yerine Isparta Garnizon Komutanı Tuğgeneral Tamer Atay ve İl Emniyet Müdürü Metin Akay ile Öztürk’ün çok sayıda mesai arkadaşı geldi. Polis ekipleri evde inceleme yaparken, komşular tarafından sahip çıkılan çocuklar daha sonra sağlık Firari kayınbiraderin ise her yerde arandığı öğrenildi.

Talihsiz olayda hayatını kaybeden uzman çavuşun tabur komutanı, acı haberi telefonda Öztürk’ün ağabeyine söyleyemeyerek, Öztürk’ün rahatsızlandığını ve hastaneye sevk edildiğini, kendilerinin Isparta’ya gelmeleri gerektiğini aktardı. Komutan, daha sonra yaptığı görüşmeyi Garnizon Komutanı Tuğgeneral Atay’a aktardı.