Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

İKİ SERİ KATİLİN KORKUNÇ İDDİASI!

İKİ SERİ KATİLİN KORKUNÇ İDDİASI!
10 Ağustos 2018 18:44
167

8 Kişiyi Öldüren Seri Katille ilgili Kan Donduran Detay: Kim Daha Çok Adam Öldürecek Diye İddiaya Girmiş

Kayseri’de silahını beğendiği güvenlik görevlisini gözünü kırpmadan öldüren Hamdi Kayapınar’ın, ‘İstanbul seri katili’ olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile “Kim daha çok adam öldürecek” diye iddiaya girdiği ortaya çıktı.

Kayseri’de daha önce 7 cinayet işleyen ve son olarak geçen hafta bir villanın güvenlik görevlisini öldüren seri katil Hamdi Kayapınar’ın, İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirciile “kim daha çok adam öldürecek” yönünde iddiaya girdiği ileri sürüldü. Kayapınar yakalandıktan sonra hakim karşısına çıktığında “İddiayı kazanan ben oldum” demiş.

ERKEK KARDEŞİNİ ÖLDÜREREK BAŞLADI

Sabah’ta yer alan habere göre; Seri katil Hamdi Kayapınar ilk cinayetini 1994’te işledi. Anne ve babasının kendisinden daha çok sevdiğini düşündüğü 13 yaşındaki erkek kardeşini iple boğarak öldürdü. Daha sonra 4 yıl cezaevinde yattı ve şartlı tahliye oldu. Cezaevinden çıktıktan sonra 1998-2001 arasında 6 kişiyi öldürdü. İncir çekirdeğini doldurmayan sebeplerle cinayetler işleyen Kayapınar, bir defasında inşaatta kıstırıldı. Ancak kendisini yakalamak üzere olan polisi bacağından vurarak kaçtı. 2002’de yakalandı.

AİLESİNİ VE TOPLUMU SUÇLADI

Polise verdiği ilk ifadesinde ailesini ve toplumu suçlayan Kayapınar “Beni bugüne kadar kimse sevmedi. Babam hep aşağıladı. Toplum dışladı. Okula gidemedim. Meslek sahibi olamadım. Mutlu ailem ve beni seven anne babam olsaydı böyle olmazdım” dedi.

“KİM DAHA ÇOK ADAM ÖLDÜRECEK” İDDİASI

Kayapınar’ın, İstanbul’da 3 mobilyacıyı öldüren ve İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci ile ‘kim daha çok adam öldürecek’ yönünde iddiaya girdiği ortaya çıktı. Kayapınar, dönemin Ankara Devlet Güvenlik Mahkemesi’nde yargılanırken, mahkemede hâkime “İddiayı kazanan ben oldum” dedi.


İstanbul seri katili olarak bilinen Seyit Ahmet Demirci

SİLAHINI BEĞENDİĞİ İÇİN ÖLDÜRDÜ

Geçen yıl şubatta tahliye olan Hamdi Kayapınar son cinayetini Kayseri’de işledi. Bir villada özel güvenlik görevlisi olan emekli uzman çavuş Sami Yılmaz’ı (47) öldürdü. Polis, uzun çalışmadan sonra katilin profilini belirledi. Kısa süre sonra Kayapınar’a ulaşıldı. Yılmaz’ı tabancasını beğendiği için öldürdüğünü söyleyen Kayapınar, çıkarıldığı nöbetçi mahkemede hâkimin “Daha başka kişileri öldürmeyi düşünüyor muydun?” sorusuna ise sessiz kalarak cevap vermedi.

İDDİA ÜZERİNE CAN ALDI

Seri katil Hamdi Kayapınar, sorgusunda Seyit Demirci ile daha çok adam öldürme üzerine iddiaya girdiğini ve 6 kişiyi bu nedenle öldürdüğünü ifade etmişti.