Dolar 32,3343
Euro 35,1710
Altın 2.245,19
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 13°C
Hafif Yağmurlu
Ankara
13°C
Hafif Yağmurlu
Çar 8°C
Per 6°C
Cum 9°C
Cts 10°C

İÇİŞLERİ BAKANI DUYURDU! POLİS VE JANDARMAYA YENİ BİRİM KURULDU

İÇİŞLERİ BAKANI DUYURDU! POLİS VE JANDARMAYA YENİ BİRİM KURULDU
4 Temmuz 2020 07:19
314

Son dakika haberler… Güzel haberi İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: Yeni bir dönem başlıyor

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Emniyet ve Jandarma’da yeni bir dönem başlıyor” dedi ve Çevre, Doğa, Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü’nün kurulduğunu duyurdu.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Haziran ayında Kanal D’de yayınlanan ‘Neler Oluyor Hayatta?’ programına katılmış ve hayvan hakları ve onlar için kurulacak olan özel birim hakkında bilgi vermişti. 

Bakan Soylu, hayvan haklarıyla ilgili de, “Hem polis, hem jandarmada hayvan haklarını koruma birimleri oluşturuyoruz. Arkadaşlarımız 10 gündür buna çalışıyor. Çok yakın bir zamanda polis merkezlerimizde de bu konuda da çok önemli bir adım atacağız. Çok ihbar geliyor bana. Tüm bunları ortadan kaldırabilecek, anı anına takip edilecek emniyet ve jandarmada bir birim oluşturuyoruz” ifadelerini kullanmıştı.

Son dakika haberler… Güzel haberi İçişleri Bakanı Soylu duyurdu: Yeni bir dönem başlıyor

 

“ÇEVRE, DOĞA, HAYVAN KORUMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ KURULDU”

Bakan Soylu Twitter’dan bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

Emniyet ve Jandarma’da yeni bir dönem başlıyor… Çevre, Doğa, Hayvan Koruma Şube Müdürlüğü kuruldu. Araçlar hazır. Yakında çalışmalar başlıyor…