EMUJAD Başkanı teşekkür mesajı yayınladı.
Emekli Uzman Jandarmalar Derneği (EMUJAD) Başkanı Şeref ÇAYIRTEPE, 9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü nedeniyle teşekkür mesajı yayınladı.
İŞTE O MESAJ

9 ARALIK UZMAN JANDARMALAR GÜNÜ;
Türk Devletinin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü ile milli birlik ve beraberliğimizin bekası uğruna üstün fedakârlıklarda bulunan, canı ve kanı pahasına göğsünü siper ederek vazifesini yapan, Jandarma Genel Komutanlığı'nın profesyonel kadrosunun önemli bir bölümünü teşkil eden UZMAN JANDARMA’ların daha iyi anlaşılması ve hak ettiğimiz şekilde takdirle anılmamız için “9 Aralık Uzman Jandarmalar Günü” bizler için ayrı bir önem taşımaktadır.
EMUJAD yönetimine ve Uzman Jandarma Camiasına gösterilen ilgi alaka ve güven bizlerin sorumluluğunu daha da artırdığı aşikârdır. EMUJAD olarak yolumuzun doğru olduğunu ve hedeflerimize ulaşmakta istişare ve müzakerenin önemini yapılan bu kutlama ve tebrik mesajları bir kez daha göstermiştir.
Emekli Uzman Jandarmalar ve Aileleri olarak, birlik ve beraberliğimize, toplumun huzurunun muhafaza edilmesine katkı sağlamaya devam edeceğiz

Bu Özel Günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak yanımızda olduklarını beyan eden başta Kurumumuz Güzide Jandarma teşkilatımızın Kıymetli Komutanı Sayın Orgeneral Arif ÇETİN ve Komutan Yardımcımız Korgeneral sayın Ali ÇARDAKÇI Komutanlarımız ve Jandarma Genel Komutanlığının değerli personeline, İl Jandarma Komutanlarımıza, İlçe Jandarma Komutanlarımıza, Mesai arkadaşlarımız Subay, Astsubay ve Uzman Erbaşlarımıza.
Valilerimize, İlçe Kaymakamlarımıza, Siyasi Parti Sayın Genel Başkanlarına, Başkan yardımcılarımıza, Kıymetli Milletvekillerimize, İl ve İlçe Başkanlarımıza, İl ve İlçe Belediye Başkanlarına, Basın yayın Kuruluşlarının değerli temsilcilerine, Acımızda, üzüntümüzde, zor anımızda yanımızda olan, sevincimizi ve mutluğumuzu paylaştığımız kıymetli aile bireylerimize, Cefakâr fedakâr Uzman Jandarma camiasına ayrı ayrı teşekkür eder saygılarımı sunarım. Sağ olun var olun...

Ebediyete intikal etmiş Aziz şehitlerimizi, Gazilerimizi, Üyelerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Hayatta olan Gazilerimize, EMUJAD Hizmet ederek katkı sağlayan Kurucularımızı Başkan ve yönetim kurul üyelerimizi, EMUJAD Akdeniz ve Ege Bölge temsilcilerimize, İl temsilcilerimize, Dernek üyelerimize, gönlü her zaman bizde olan çalışan kahraman Uzman Jandarma Kardeşlerime sevdikleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu uzun ömürler diliyoruz.

9 Aralık Uzman Jandarmalar günümüzün meslektaşlarımızın haklı taleplerine olumlu sonuç alabilmesi için bir başlangıç olacağını umut ederek Birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla ihtiyaç duymaktayız. Birimiz hepimiz için sloganıyla yolumuza devam ediyoruz.
EMUJAD Yönetimimiz adına Camiamızı saygılarımla selamlıyorum.
Şeref ÇAYIRTEPE
EMUJAD Genel Başkanı