Dolar 32,3218
Euro 35,0717
Altın 2.279,78
BİST 9.017,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 20°C
Az Bulutlu
Ankara
20°C
Az Bulutlu
Cum 23°C
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 25°C

ASTSUBAY VE UZMAN ÇAVUŞ GECE HAYATINDA BOL PARA HARCAYINCA….

ASTSUBAY VE UZMAN ÇAVUŞ GECE HAYATINDA BOL PARA HARCAYINCA….
15 Mayıs 2018 09:23
154

Başkentte Kumar Operasyonu
 

Başkentte, kumara yer temin eden suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında iki asker ile bir zabıt katibinin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Başkentte, kumara yer temin eden suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında iki asker ile bir zabıt katibinin de bulunduğu 34 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Ankara İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, İvedik’te, kumar oynattıkları belirlenen suç örgütü mensuplarını takibe aldı.

Şüphelilerin operasyonları önceden haber alması üzerine soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri, gece hayatında yüklü miktarda para harcamasından şüphelenilen astsubay M.E.A. ve uzman çavuş A.K. ile bir zabıt katibinin suç örgütüyle irtibat halinde olduklarını belirledi.

İki askerin, jandarma operasyonlarını rüşvet karşılığı önceden suç örgütü mensuplarına bildirdiklerini tespit eden güvenlik güçleri, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla suç örgütü mensuplarına eş zamanlı baskın düzenledi.

Operasyonda, astsubay M.E.A. ve uzman çavuş A.K. ile bir zabıt katibinin de aralarında olduğu 34 kişi gözaltına aldı. Şüpheliler, ifade işlemleri için Ankara İl Jandarma Komutanlığına getirildi.

Evlerinde yapılan aramada yüklü miktarda para ele geçirilen askerlerin, yakalanmamak için sık sık telefon değiştirdiği, örgüt mensuplarıyla WhatsApp üzerinden iletişime geçtikleri kaydedildi.

Suç örgütü mensuplarının, İvedik’te kiraladıkları evlerde kumar oynatarak, gecede 400 bin lira civarında para kazandıkları, parası olmayanlara ise kredi kartı üzerinden oyun oynattıkları ifade edildi.