Dolar 32,3635
Euro 34,9543
Altın 2.325,43
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Ankara 23°C
Az Bulutlu
Ankara
23°C
Az Bulutlu
Cts 24°C
Paz 24°C
Pts 26°C
Sal 21°C

3 GÜNDE 3 ÜST DÜZEY GÖRÜŞME! CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEMAD’A GELİYOR…

3 GÜNDE 3 ÜST DÜZEY GÖRÜŞME! CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI TEMAD’A GELİYOR…
5 Haziran 2018 16:19
223

TEMAD Genel Başkanlı üyelerini SMS ile bilgilendirdi. 

Dün öğleden sonra Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt KARAKAYA ve  Ankara Milletvekili adayları TEMAD’ı ziyaret etmiş,

 Ziyarette; Tazminatlar, 9/2 Başlangıç derecesi, ve diğer özlük hakları konusundaki talepler ile “mevcut hükümet tarafından astsubayların  özlük hakları (tazminat verilmesi) konusunun 2015 yılında seçim meydanlarında söz verildiği halde yerine getirilmediği,  MHP’nin seçim programında da bu konunun yer almadığı, 850.000 astsubay ve ailesinin beklentilerine cevap verilmediği” konuları iletilmişti. 

Yine dün akşam saatlerinde,  Genel Başkan Hamza DÜRGEN ve yönetim Kurulu üyeleri Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde verilen iftar yemeğine katılmıştı.

 Cumhurbaşkanı ile yaklaşık 10 dk. görüşen TEMAD Genel Başkanı Hamza DÜRGEN, astsubayların özlük haklarında düzeltimesi gerekn hususları ilk elden cumhurbaşkanına aktarmış ve tazmiat ve başlangıç derecesi taleplerini, sözlü ve yazılı olarak iletmişti. 

 

BUGÜN CHP TEMAD’A GELİYOR

Bu gün Genel Merkez üyelerine çekilen SMS’lerde; CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin BİNGÖL’ün yarın saat:14.00’da TEMAD’a geleceği, Ankara’da yaşayan tüm emekli astsubaylar ile üyelerin ve eşlerinin ziyarete davetli olduğu duyuruldu.

TEMAD Genel Başkanlığı, Genel merkez üyelerine çektiği mesajda;   

“06 Haziran 2018 Carsamba gunu saat 14.00 de CHP Gen.Bsk.Yrd. Ankara Milletvekili adayi Sayin Tekin BINGOL Genel Merkezimizi ziyaret edecektir. Ziyarete tum uyelerimiz davetlidir.” dedi. 

 

TEMAD CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ! TIKLAYINIZ…

 

ÖNEMLİ NOT!!!

“Güçlü TEMAD, Güçlü Astsubay” için TEMAD Dergisine abone olunuz…

TEMAD DERGİSİNE NASIL ABONE OLACAKSINIZ? 

Dergimize abone olmak isteyen üyelerimiz; yıllık abonelik için;

1. İş Bankasının TR 45 0006 4000 0014 2300 6431 12 no’lu İBAN Numarasına’’ AD SOYAD ‘’ve ‘’BAĞIŞ‘’açıklaması yazarak en az 60,00 TL. (Basım ve Dergi gönderim ücreti) bağış yapmaları,

2. Banka Dekontunu, derginin ulaştırılacağı adresi, iletişim numarasını, KÜLTÜR MAH. CEMRE SOK. NO:12 KAT:4 KOLEJ/ANKARA adresine göndermeleri veya,

3. Dekont bilgilerini (Ad soyad, tarih, açıklama, bağış miktarı), temad@temad.org adresine mail göndermeleri halinde abone olabileceklerdir.